Поръчки и доставка

ПОРЪЧКА:

Избран от Вас артикул може да поръчате като:

– попълните Формата за поръчка в сайта, след натискане на бутон КУПИ
– изпратите поръчка на електронен адрес office@vipgifts.bg
– с обаждане на номер +359 898 695951

ДОСТАВКА:

Поръчаните артикули се изпращат  до 3 работни дни, след деня на получаване на заявката. В повечето случаи – на следващият работен ден.

Пратките се доставят с куриери на фирма СПИДИ.

Цената на доставка се формира в зависимост от теглото, обема и цената на поръчаният артикул. Тя се заплаща от Клиента, освен ако не е посочено друго на сайта. Пратката се доставя до посочени от Клиента адрес или офис на СПИДИ, като във вторият случай, цената на доставка е по-ниска.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че Клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него.

ВАЖНО: При доставка, Клиентът има правото да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Авалон Дизайн – М“ ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на СПИДИ, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

ПЛАЩАНЕ:

Цената на поръчаните артикули се заплаща по един от следните начини:

Наложен платеж: в брой, на куриера, доставил пратката
Банков път: с платежно нареждане за банков превод