Музикални кутии

Показване на 8 резултата

Красиви музикални кутии за бижута. Оригинален подарък за романтични дами. Изработени са от дърво. Основният цвят е бял. Чудесно откроява красиви  картини в пастелни цветове. Горната част на кутията е със специални отделения за подреждане на различни бижута и поставки за пръстени. В долната част има допълнително малко чекмедже. Вътрешната страна на капака е с хубаво огледало.

Кутията не се нуждае от батерии.  Музикалният механизъм е с ключе за навиване. При отваряне на музикалната кутия зазвучава приятна мелодия.

В нашият онлайн магазин за подаръци предлагаме различни модели музикални кутии. Някои от тях са с по малък размер и съответно по ниска цена.

Един от най продаваните модели е със средна големина, в четири различни дизайна. В цветните картини стилно са вплетени цветя и птици. Включена е и Айфеловата кула, синоним на града на любовта, Париж.

За по изискан подарък е предложението ни за изключително красива и луксозна музикална кутия „Time“. Вътрешната й част е покрита със светло кадифе. Външната е в контраста на черно и бяло. С ефектна рисунка върху капака и перфектно лаково покритие.

Музикална кутия е почти безгрешен подарък за всяко момиче и жена. Някои от моделите са много подходящи за подарък на пръстен, ключ или нещо друго специално.