Дамски портмонета

Показване на 8 резултата

Дамски портфейли и портмонета. Високо качество на изработката от естествена кожа. Уникални модели, изработени от кожа от скат, крокодил, щраус и питон. Различни модели, размери и цветове.

В този онлайн магазин за подаръци предлагаме разнообразие на дамски портмонета.

Портфейли, изработени от италианската  фирма „Lorenzo“. Има класически модели в стилният черен цвят. Модели от бяла кожа, със специално покритие, което я защитава от повреждане. Удобни и компактни модели дамски портмонета в червено и медно кафяво.

Чудесна идея за луксозен подарък за жена са портфейлите от екзотични материали. А именно:

Портфейли от кожа на скат. Характерна е с красивата си структира от рогови образувания. Изключително здрава при употреба, почти непохабяема. Разполагаме с три различни големини на дамски портфейли от скат.

Портфейли от крокодилска кожа. Най високото качество на артикулите. За изработката на всеки портфейл се използва цяло парче кожа. Налични са в класическо черно и тъмно кафяво. Портфейлите от крокодилска кожа са изключително стилни и луксозни.

Предлагаме дамски портфейли от щраусова кожа. В красиви пастелни цветове. Налични са малки, компактни модели дамско портмоне от кожа на питон. тя е характерна освен с ефектната си шарка, и със голяма издържливост при употреба.