Подаръци за жени

Показване на 1–20 от 106 резултата

Голямо разнообразие от предложения за Подаръци за жени. По различни поводи или без повод. Избираме подарък за майка, подарък за приятелка, подарък за любима жена, подарък за колежка. И  той трябва да е стилен, красив и едновременно с това, функционален.
Подборът ни артикули за подаръци за жени включва най различни идеи.

Предлагаме ви кожени кутии за бижута, в стилен тъмно кафяв цвят или с красиви цветни дизайни. Различни по форма и големина, с подходящо разпределение на пространството за съхраняване на пръстени, обеци и колиета. Луксозни дървени кутии за бижута в цвят бордо с финно лаково покритие на външнта част и кадифе във вътрешната. Уникално красиви дизайни на музикална кутия за бижута.

Поставки за колиета, с формата на дамска фигура, изработени от дърво, кожа или текстил. Поставка за пръстени като елегантна дамска обувка. Авторски бижута уникати, изработени от сребро с позлата. Със стилизирани дизайни с вплетени в тях руни – магически символи от предците ни. Оригинален подарък за жена са кутиите за шивашки принадлежности.

В сайта ни може да изберете женски портфейл от естествена кожа, портфейл от скат, дамски портфейл от крокодилска кожа или кожа на щраус. С изключително качество на кожата и изработката. Двойно огледалце за дамска чанта, в шест различни дизайна. Красиви дизайнерски статуетки за жена. Стилни пластики, изработени от дърво и метал на италианско дизайнерско студио. Фигури от стомана с оригинален дизайн на немското студио „Hinz&Kunst“, подходящи за подарък за шефка, учителка, шивачка, медицинска сестра. Дизайнерски аксесоари за дома. Ароматни свещи и красиви дизайнерски свещници. Уникатни вази и купи от  мангово дърво. Ефектни вази от стъкло и керамика. И още много различни идеи за подарък на жена.

Идеи за женски подарък

СЛОНЧЕ сребърно, лукс

32.00лв.
-18%
56.00лв. 46.00лв.

Идеи за женски подарък

РОЗА метална

45.00лв.
-18%
56.00лв. 46.00лв.
-14%
49.00лв. 42.00лв.
44.50лв.

"Hinz Kunst" Германия

Lady Boss

135.00лв.
95.00лв.

Дамски аксесоари

РОЗА метал

45.00лв.

Кутии за шивашки принадлежности

Кутия за шивашки принадлежности, малка, модел B

42.00лв.
39.50лв.
44.50лв.

Идеи за женски подарък

Поднос за сервиране „DESIGN“

49.50лв.
42.00лв.

Жените са тези, които непрекъснато очакват да им бъдат засвидетелствани любов и уважение, под формата на подаръци. Затова най-често купуваните подаръци са именно от категория подаръци за жени.