Подаръци за дома

Показване на 1–20 от 223 резултата

Едни от най хубавите подаръци са Подаръци за дома. Тях избираме за собственият си дом, за близки приятели и роднини. За различни поводи като нов дом, сватба, годишнина.Красивият интериор на дома, както и интериорът на офиса или работното ни място, са изключително важни за чувството ни на уют и комфорт.
Предлагаме голямо разнообразие от предмети за декорация и аксесоари за дома.Ръчно изработени изделия от  мангово дърво, специално поръчани за нашият магазин. Вази, купи и свещници с уникални форми и дизайн,  и различни размери. Създават усещането за природа с красивите си цветове и шарки. Могат да бъдат съчетани в чудесни комбинации и аранжировки. Ефектни вази от керамика и стъкло. Свещи  с красиви форми; свещници с цветя; ароматни свещи и поставки за тях; покривки и подложки за сервиране от кожа, текстил, бамбук, цветни; чинии от порцелан и керамика, чаши за вино, оригинални чаши от порцелан за кафе и чай, прибори за хранене, подложки и покривки с нишки от санталово дърво; декоративни маси, дизайнерски пластики от дърво и метал, изделия от тиково дърво, часовници за стена, поставки за списания и вестници, водни каскади, рамки за снимка, кашпи за цветя, постелки и аксесоари за баня, кошове за пране от текстил, калъфки за възглавници с оригинален принт, интериорни лампи с различни размери и форма, пана за стена от дърво, и други…

Артикулите, които предлагаме като идеи за подаръци за дома, са оригинални и уникално подбрани само за нашият онлайн магазин.

-17%
23.00лв. 19.00лв.
-22%
Артикулът не е наличен
45.00лв. 35.00лв.
95.00лв.
-22%
36.00лв. 28.00лв.

Луксозни подаръци за мъж

Луксозен комплект бутилка с чаши ГОЛД

235.00лв.

Аксесоари за вино

Чаша за вино “ Swing gold“

12.00лв.
Артикулът не е наличен
6.00лв.
-22%
45.00лв. 35.00лв.
-13%

Изделия от КОЖА

Кожа от СКАТ

185.00лв.

Всеки може да прояви свой собствен стил и естетически усет.