Комплект за суши

Показване на 20 резултата

Комплект за суши е една от най оригиналните идеи за подарък. Подходящ е за всеки повод на човек, любител на азиатската кухня. Предлагаме единични комплекти. Вариантите за двама са подходящи за подарък за Свети Валентин. За семеен или  сватбен подарък може да изберете комплект за четирима.

Разнообразните  варианти и комбиниране на аксесоари  включват класически артикули, свързани със сервирането и  консумацията на тази екзотична храна.

Всеки комплект за суши включва бамбукови подложки за сервиране, в различни цветове – натурален светло и тъмно кафяв, черен, бордо, с размери 30 х 40 см.

Подложките красиво открояват  чинии в пастелно зелено, бяло, черно и кафяво. В някои комплекти са включени  по-големи чинии или плата от камък, за сервиране на хапките суши. Има варианти на чинии с красиво изрисувани цветни мотиви или йероглифи.

Предлагаме голямо разнообразие от изключително ефектни пръчици за суши, задължителен аксесоар към комплектите. Бамбукови пръчици, в натурален светъл цвят, с красиви рисунки на панда, по-тъмно кафеви, с изрисувани йероглифи. Пръчици и поставки за тях от мангово дърво в различни цветове и красиви декорации. Стилни комплекти  пръчици от меламин, в черно, със сребърен детайл. Пръчици от кокосово дърво.

В различните комбинации са включени допълнително купички за сос или уасаби, салфетки от лен, подложки за чаша с тематични мотиви, ароматни свещи с форма на суши.

Комплектите са подредени в подходящи кутии със сатенена панделка. Видът, в който се изпращат, е подходящ за подарък.

Артикулът не е наличен