Опаковки за подаръци

Показване на 1–20 от 43 резултата

Луксозни опаковки за подаръци – торбички с различни размери и дизайн, подаръчни кутии и кутии за аранжировки с цветя.

В нашият онлайн магазин за подаръци предлагаме голям избор от стилни подаръчни опаковки. Различни размери и дизайни на подаръчни торбички. Някои от моделите са с графични рисунки на световни столици. Има торбички за подарък с дизайн с цветя и пеперуди в пастелни цветове. Друг модел са торбички за подарък за рожден ден с тематична картинка и надпис. За луксозни подаръци предлагаме едноцветни торбички в крафт и черен цвят, с контарстен надпис и четирилистна детелина.

Други артикули  в категорията опаковки за подаръци са няколко модела подаръчни кутии. Освен различни цветове и дизайн, те са с  различни размери и форма. Предлагаме кутии в бордо, в шоколадово кафяв цвят с релефна шарка, с цветен дизайн и надписи. Върху капака на всяка подаръчна кутия има сатенена панделка. Всеки артикул, поставен в такава подаръчна кутия, се превръща в подарък със стилна и луксозна визия.

За да удовлетворим по широко търсене, в нашият асортимент подаръчни опаковки сме включили и кутии за цветя. Няколко различни стилни и красиви форми – кутии като цилиндър в червено и черно. Кутии с форма на сърце, в бяло и крафт. Кутии с форма на чанта, в класическо бяло и черно. Всяка кутия за цветя има стилен тематичен надпис.